top of page

Incompany

Als je als team, afdeling of groep samen aan de slag wil, en op de hoogte wil zijn van de laatste kennisontwikkelingen, dan is een Incompany scholing de moeite waard.  Je kunt uit het gehele scholingsaanbod kiezen, maar ik pas dit graag aan om zo goed mogelijk af te stemmen op jullie behoeften, wensen en mogelijkheden. Incompany heeft nog meer voordelen:

Voordelen Incompany

  • Je hebt als groep dezelfde kennis. Het met elkaar hierover spreken en met elkaar van gedachten en ervaringen wisselen, ook als de scholing voorbij is, werkt verbindend.

  • De scholing is op maat gemaakt. Natuurlijk kun je kiezen uit het gehele scholingsaanbod. Maar om de relevantie te verhogen, pas ik in overleg graag de scholing aan op jullie behoeften, wensen en mogelijkheden. Ik ben zelfs bereid scholing vorm te geven die specifiek is afgestemd op jullie instelling, team of groep. 

  • De scholing vindt plaats wanneer het voor jullie het beste uitkomt. Je bent dus niet gebonden aan vaste scholingsdata.

  • Het is kosten efficiënt: een Incompany scholing is vanaf een bepaald aantal deelnemers voordeliger dan losse inschrijvingen. 

Heb je interesse, vragen of wil je vrijblijvend overleggen? Stuur me een bericht, dan neem ik snel contact met je op.

Anker 1
bottom of page