top of page

ArTA Begeleide intervisie

Als je na de ArTA Cursus aan de slag gaat met ArTA in de praktijk, kan het heel fijn zijn om interactief en onder begeleiding te reflecteren op vraagstukken en ervaringen die zich voordoen.  Als je de Verdiepende Cursus dan te uitgebreid vindt, kun je ook Begeleide intervisie volgen.

Inhoud

In de begeleide intervisie reflecteer je onder begeleiding interactief op ervaringen in het toepassen van de methode ArTA in de praktijk. Vragen, knelpunten worden besproken en je verdiept je kennis en vaardigheden in ArTA. De begeleide intervisie is bedoeld als opvolging van de ArTA Cursus. We werken individueel of in groepen van maximaal 5 deelnemers om iedereen voldoende individuele aandacht te kunnen geven.

 

Doel                   

Interactief en onder begeleiding reflecteren op vraagstukken en ervaringen die zich voordoen tijdens het gebruik van de methode ArTA in de eigen werkcontext.

Voor wie

Voor beeldend therapeuten die ArTA in de praktijk gebruiken en graag onder begeleiding reflecteren op kennis, vaardigheden, ervaringen, knelpunten etc.

Duur                Aantal bijeenkomsten in overleg. Duur van een individuele bijeenkomst is                                      1 uur. Van een groepsbijeenkomst 2 uur (max. 5 personen).

Waar                Online

Wanneer:        We plannen de bijeenkomsten in overleg.

Door                 Dr. Ingrid Pénzes

Kosten

Individueel:  €90,- per uur

Groep:          €75,- p.p. per bijeenkomst

PE-punten

Je kunt de gevolgde uren als 'niet vooraf geregistreerde beroepsspecifieke bijscholing' opvoeren voor Register Vaktherapie. Je krijgt een bewijs van deelname na afronding van het traject.

Interesse of vragen? 

Stuur me een bericht, dan neem ik snel contact met je op!

bottom of page